..:: PureLove ::..

vorum ... bye bye

AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Impartiti | 

Salutari !!!!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
donniedarko21
Membru al breslei
Membru al breslei

Data de inscriere: 08/03/2010
Localizare: Metin2.es / Plenilunio *_*

MesajSubiect: Salutari !!!!!   Lun Mar 08, 2010 1:56 am

nu prea stiam unde sa pun mesajul ... asa ca il postez aici
in primul rand felicitari pt breasla ... sunt un fost jucataro pe metin.ro (venisem acum cateva luni de pe metin.es ... si nu mi-a placut aici din cauza cantitatii exagerate de hack care circula...si m-am intors la metin.es xD)...
din breasla imi amintesc doar de bite (nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine ... DonnieDarko ... un sura arme pvp)... felicitari bite .. .am vazut ca esti locul 4 !!

si acum ... pt ce am venit pe la voi ...
cum mi-a placut breasla ... vreau sa fac o donatie XD (de fapt 2 )
1.o pagina web care o incepusem ... daca cineva vrea sa se ocupe de ea ... si sa o folositi ca pagina a breaslei (sa o puneti ca portal sau stiu eu) ... lasati raspuns si va dau acces total .. .asta e pagina http://metin2ghid.webs.com/

2.un sura arme (pvp) lvl 64 ... cat timp am jucat am fost top 1 suras in server ... cand am plecat l-am lasat cuiva si nu stiu cat de mult l-a folosit...sau ce a facut cu el (contul inca exista ca m-am logat pe pagina si e tot in regula) ... cum nu am metin.ro instalat nu stiu daca l-a folosit sau doar la golit ... idea e sa-l foloseasca vreun lvl mic din breasla ... sau stiu eu ... cineva carui sa-i vina bine (nu e sura de leveat ... repet e pvp ... nu are nici armura vrajita nici teama ... e pvp)

daca cineva e interesat sa anunte si ii dau contul/pagina
salutari...si bafta cu breasla

PS: pagina o putem tine in paralel ... din cand in cand pot adauga tutoriale si imbunatati pagina...insa las la alegerea celui interesat
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bitemenow
Admin si Lider al breslei
Admin si Lider al breslei

Data de inscriere: 07/01/2010
Varsta: 33

MesajSubiect: Re: Salutari !!!!!   Mier Mar 10, 2010 1:09 am

Salut, Donnie. Sigur ca imi amintesc de tine, din Jedi. Pagina ta m-a ajutat cand eram micutz si helpless Smile. Merci. O sa vad daca poate cineva folosi caracterul ala de sura. Stiu ca e pvp Smile
Sus In jos
donniedarko21
Membru al breslei
Membru al breslei

MesajSubiect: Re: Salutari !!!!!   Mier Mar 10, 2010 12:14 pm

Bitemenow a scris:
Salut, Donnie. Sigur ca imi amintesc de tine, din Jedi. Pagina ta m-a ajutat cand eram micutz si helpless Smile. Merci. O sa vad daca poate cineva folosi caracterul ala de sura. Stiu ca e pvp Smile

oks jeje ..
ma bucur sa vad ca lumea inca isi aduce aminte de mine I love you I love you
ah acum joc din nou in metin.es (intr-un server numit plenilunio...server nebun ... aura,corpul...costa 2 kk si pietrele +4 sunt mai scumpe decat armurile negre xD) ... am 2 pjs acolo ... o razboinica mental (pe care am urcato si am facut bani) , si cand a urcat razboinica la 66 l-am refacut pe DonnieDarkoo (de data asta magie neagra) ... si dupa aproape o luna il am in 66 pe donnie si 69 razboinica (si am de gand sa-l urc la 70 pe donnie apoi sa-mi fac o ninja arcasa xD) ...

ah si am vazut ca chamanul din breasla juca intr-un metin strain ... din intamplare in metin.es ? ... daca e asa prin ce server .. ?
salutari tuturor

Ah si pagina ... daca e vreo unul interesat putem sa o tinem in paralel ... sa scriem tutoriale si sa o ducem la capat intre toti (putem face o sectiune cu poze ale tuturor membrilor din breasla voastra,videouri, sa mai scriem cateva tutoriale...)
Sus In jos
Drasty
Admin al Forumului
Admin al Forumului

Varsta: 18
Localizare: Aproape de tine

MesajSubiect: Re: Salutari !!!!!   Mier Mar 31, 2010 2:44 pm

DONIE dap joc pe .es bine jucam pana ce am luat ban permanent :S .... am jucat pe Ocaso ... Drasty shaman lv 80 cel mai bun din ocaso ....
dar dus a fost ... sunt interesat de donarea care vrei sa o faci (Pj-ul acela sura) o sa ma pun in contact cu tine ID meu jeefo_maharajah adaugama in lista si mai vb si despre pagina Very Happy (forumul acesta lam facut eu )

salutari Very Happy

soledad
Membru al breslei
Membru al breslei

Data de inscriere: 22/04/2010
Varsta: 20
Localizare: Bucuresti

MesajSubiect: buna all   Joi Apr 22, 2010 10:34 am

Donn eu sunt cea careia iai lasat contul sura in acea noapte stiai ca vin mereu la miezul noptii in map 1 si mai asteptat. initial am vrut sa joc pe el sal cresc mare dar aveam si eu avatarul meu si nu stiam prea multe despre metin asa ca am considerat ca e mai bn sa o iau de la zero sa invat pas cu pas, contul tau lam lasat asa cum mi lai dat nu am luat nimic dupa el,numi permit sa stric munca altuia.ce pot spune bafta norocosului cel va primi tare imi doresc sal vad prin oras. si nu in ultimul rand mult noroc PureLove sunteti o brasla unita si bn organizata, decat voi si fosta breasla JEDI vati remarcat in regatul nostru. bafta si scz de post
Sus In jos
donniedarko21
Membru al breslei
Membru al breslei

MesajSubiect: Re: Salutari !!!!!   Sam Mai 01, 2010 8:48 pm

Drasty - ti-am dat add ... nu mai intrasem pe forum de mult ... am intrat cateva zile dupa ce am pus mesajul si am vazut ca nu raspundea nimeni ... am zis ca nu e nimeni interesat si nu am mai intrat ... ti-am dat add pe mess si vorbim acolo ... sa-ti dau contul si pagina ... contul daca il vrei ... iti fac si trecerea de pe mailul meu pe unul de al tau ... ca eu nu mai vin pe .ro .... am cheltuit deja o carca de bani pe .es sa-mi dopez tot echipamentul ...plus ce am mai lasat sa-l urc la 70...
si pe ocaso .. umm .. ma gandeam ca poate erai prin plenilunio ... mai jucam pe acolo xD ... pentru orice eventualitate ... sura de pe plenilunio care il am e DonnieDarkoo ...

soledad : ma bucur sa vad ca inca mai e pe acolo contul meu xD ... cand am vazut ca era in acelasi lvl am crezut ca era doar golit (mai ales ca am vazut ca si passul era acelasi) ... in fine ... foarte simpatica ^^ ... succes prin metin

P.D. : asta e pjul meu de pleni (poza nu e artistica xD am facuto acum putin timp dupa ce mi-am dopat halconul ... sa ma laud ca am cel mai bun halcon din server xD )

Uploaded with ImageShack.us
Sus In jos
Drasty
Admin al Forumului
Admin al Forumului

MesajSubiect: Re: Salutari !!!!!   Mar Mai 04, 2010 6:19 pm

eyyy marfa halconu Razz man bien dopao me dejaste sin comentarios jajajajaj Very Happy y esos 96kk como los as sakado man ??? ( nu am scris in romana pt ca nu am prea putut Very Happy)

donniedarko21
Membru al breslei
Membru al breslei

MesajSubiect: Re: Salutari !!!!!   Sam Mai 08, 2010 9:55 pm

Drasty a scris:
eyyy marfa halconu Razz man bien dopao me dejaste sin comentarios jajajajaj Very Happy y esos 96kk como los as sakado man ??? ( nu am scris in romana pt ca nu am prea putut Very Happy)

yep ... sunt foarte mandru de halcon ... si a trebuit sa-i dau 5 cambios din alea sa-mi iasa ce mi-a iesit ...dar a iesit cel mai bun halcon din server ... ca mi s-a oferit 400 kk pe el (nu e cine stie ce pe serverul ala ... ca preturile sunt nebune ...dar oricum e mult)
si cantitatea industriala de yang ... din iteme dopate si vandute ... mi-am lasat cat de cat in dopaj ... (din echipamentul meu mai am de dopat sabia,armura si casca) ... si cand imi mai sobra cate un obiect de coacion din ala mai dopam cate ceva ... acum am o armura de razboinic +6 pietre +3 si i-am scos 2000 pv si cateva bonusuri mediocre ... asa imi fac eu yang (ca cu un magie neagra stau prea mult sa sparg metine)

ah ti-am lasat mesaj pe yahoo ... sa-mi spui o ora exacta cand te conectezi ... ca eu nu intru pe yahoo ... doar din cand in cand ... sau sa-mi dai add pe hotmail ... ti-am lasat adresa
salut
Sus In jos
Drasty
Admin al Forumului
Admin al Forumului

MesajSubiect: Re: Salutari !!!!!   Dum Mai 09, 2010 5:39 pm

da ai putea sami dai hotmailul ( unde mi lai lasat?? ) eu stau conectat toata ziua pe yahoo Very Happy paote sunt pe invisiblil ...
id meu de hotmail ... jeefo_lestat@hotmail.com
hoy me hize un pj nuevo en plenii para jugar 1 pokito se llama SadRay

Salutari !!!!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Salutari Metin2RoSpeed
» Salutari !
» Salutari Speed
» Salutari!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
..:: PureLove ::.. :: Comert-

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog gratuit